Dr. Oetker
  • 1_classic_crust-pizza.jpg
  • 2_pizza-royaalBelegd.jpg
  • 31_header_bezorger.jpg
  • 3_header_PizzaBeleggen.jpg
  • 4_verse-bodem.jpg
  • 51_header_PizzaOven.jpg
  • 61_header_oetker-PizzaDozen.jpg
  • 62_pizza-warmThuisbezorgd.jpg
  • 71_slider_vrouwPizza.jpg

Veelgestelde vragen

Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb over Dr. Oetker Pizza Delivery?

Als je vragen hebt over je bestelling of over de bezorging, dan kun je contact opnemen met ons speciale telefoonnummer 085-4011930. Heb je minder dringende vragen of algemene vragen over Dr. Oetker Pizza Delivery dan kun je deze stellen via groningen@oetkerpizzadelivery.nl.

Waarom worden de pizza’s van Dr. Oetker Pizza Delivery alleen bezorgd in de stad Groningen?

Dr. Oetker Pizza Delivery is een initiatief van Dr. Oetker in samenwerking met bezorgservice Quick’n Tasty in Groningen. Het betreft een lokale test voor een nieuw concept en daarom worden onze pizza’s voorlopig dus alleen bezorgd in de stad Groningen.

Zijn de pizza’s die worden bezorgd door Dr. Oetker Pizza Delivery dezelfde als in de supermarkt?

De pizza’s van Dr. Oetker Pizza Delivery zijn anders dan die verkrijgbaar in de supermarkt. Het zijn echte delivery pizza's! Ze zijn groot: maar liefst circa 30 cm en 650 gram. Daarnaast is de korst gevuld met een heerlijke tomatensaus en daarmee zijn ze een ware smaaksensatie tot in de rand. Net als een aantal van onze bekende pizza's in de supermarkt hebben onze delivery pizza's een rauw deegbodem waardoor ze vers worden gebakken in de oven. Natuurlijk zijn ze allemaal - zoals je van ons gewend bent - royaal belegd.

Hoeveel kosten de pizza’s van Dr. Oetker Pizza?

Al onze pizza’s zijn maar € 8,50, behalve de Margherita, deze is slechts € 7,50. Hierbij brengen we geen bezorgkosten in rekening. Je kunt er dus op vertrouwen dat je nooit meer betaalt!

Hoe kan ik pizza’s bestellen van Dr. Oetker Pizza Delivery?

Je kunt onze pizza’s bestellen via onze website www.oetkerpizzadelivery.nl. Maar je kan ons natuurlijk ook bellen op ons speciale telefoonnummer 085-4011930. Heb je vragen bijvoorbeeld over een grote bestelling die je binnenkort wilt plaatsen, dan kun je ons ook mailen op groningen@oetkerpizzadelivery.nl.

Hoe lang duurt het voordat mijn pizza wordt bezorgd nadat ik heb besteld?

Wij streven ernaar dat onze service-gerichte bezorgers, binnen 30 minuten na je bestelling voor je deur staan met een heerlijk warme én voorgesneden pizza. Mocht dit toch niet lukken, dan bellen we je altijd even om je dit te laten weten. Dan weet je tenminste altijd waar je aan toe bent! Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestelling af te halen.

Zijn de pizza’s van Dr. Oetker Pizza Delivery vers bereid?

Onze pizza’s zijn nog nooit voorgebakken. Ze worden vriesvers belegd op een nog rauwe deegbodem die direct na het maken van het deeg is ingevroren. Deze bodem hebben we voorzien van een heerlijke tomatensaus, waarmee we ook de rand voor je hebben gevuld.

Deze manier van werken heeft vele voordelen. Doordat alle verse producten na de oogst razendsnel - vaak al binnen een paar uur - worden bereid en ingevroren blijven de smaak en voedingsstoffen optimaal bewaard. Daarnaast verspillen wij door vriesverse pizza’s te gebruiken maar heel weinig ingrediënten. We gebruiken en bereiden alleen díe ingrediënten en pizza’s die we ook daadwerkelijk nodig hebben. En tijdens het afbakken van onze pizza’s rijst het deeg dus nog in de oven en worden alle ingrediënten heerlijk meegebakken!

Kan ik naast het bestaande assortiment ook andere smaken krijgen?

Op dit moment bieden we 10 heerlijke smaken! Mocht je ideeën hebben voor een nieuwe smaak, laat het ons dan weten op groningen@oetkerpizzadelivery.nl. Naast deze pizza's bieden we nog diverse andere gerechten. Kijk hiervoor op onze menupagina.

Waar worden de pizza’s van Dr. Oetker Pizza Delivery bereid?

Onze pizza’s worden bereid bij de vestiging van Dr. Oetker Pizza Delivery in Groningen van onze partner Quick'n Tasty.

Waarom laat Dr. Oetker de pizza’s bezorgen door Quick’n Tasty?

Dr. Oetker Pizza Delivery wordt op dit moment getest door Dr. Oetker. Quick’n Tasty is al jaren een betrouwbare bezorgservice die de beste kwaliteit levert. Daarmee is Quick’n Tasty de juiste partner voor Dr. Oetker die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.